ПРВ ДО ВРВ Водно

16 мај 2021

Пријави се

Стартна листа E-Bike

Статус Пакет BIB Име Презиме Пол Клуб Трка Кат. Connect
Darko Blazeski Cross Cycling Kumanovo Про
Влатко Делев Хоби
Ненад Илиќ EMTB Dads Хоби
Дарко Несторовски EMTB Dads Хоби
Мартин Спасовски EMTB Dads Хоби