Профил на учесник

2

Анита Китанова

42712205

00:54:25

Реализирани активности

Датум Активност Време
27.02.2021 Long time no Vodno 01:02:53
28.02.2021 Времето денес: 00:58:21
06.03.2021 It's Vodno day, again 😃 01:04:43
10.04.2021 Моето дворче 😁 01:06:16
24.04.2021 Со друштво од средно нагоре 😃 01:27:19
05.05.2021 Со планинарска екипа 01:13:05
06.05.2021 Vodno training 00:54:25
11.05.2021 Day n night 00:55:24
12.05.2021 Podium 01:01:47