Резултати за Virtual Vodno MTB

Жени

Место Стартен број Име Презиме Клуб Датум Резултат ПВ ПО ВКП
1 23531127 Ana Atanasova МТБ Исток 07.03.2021 01:10:03 100 10 110

Се уште не си пријавена?

Пријави се

Мажи

Место Стартен број Име Презиме Клуб Датум Резултат ПВ ПО ВКП
1 3166867 Darko Blazeski Cross Cycling Kumanovo 08.03.2021 00:50:03 90 40 130
2 1310270 Zoran Kostovski Kalabalak Bike Team 24.02.2021 01:04:55 70 45 115
3 16528079 Игор Трпковски Oxygen 13.04.2021 00:48:44 100 10 110
4 7577371 Марко Јованоски 04.05.2021 01:03:39 80 10 90
5 57709991 Stefan Stojanovski 07.05.2021 01:09:06 60 5 65
6 2138795 Александар Марковски 21.04.2021 01:37:56 50 5 55

Се уште не си пријавен?

Пријави се

Последно ажурирање: 05.05.2022 23:31:20